روغن خیار طبیعت سرد و تر (از درجه 2) دارد.
خواص روغن خیار
روغن خیار بسیار رطوبتبخش است و برای پوستهای گرم و خشک مفید است. همچنین در سردردهای ناشی از حرارت، میتوانید مقداری روغن خیار روی محل درد بمالید.
روش تهیه روغن خیار
1. آب خیار را با روغن کنجد یا هر روغن دیگر می پزند تا آب تبخیر شود و روغن بماند.
2. خیار را با یک چهارم وزن آن پیه قلوه گاه بز کوبیده و روی آتش ملایم قرار داده تا ذوب شود و پیه روی سطح بیاید، کم کم روغن را برمی دارند، اگر کمی آب داشت مجدداً روی حرارت قرار می دهند تا فقط روغن بماند. بعد از سرد شدن باید آنرا در فریز نگه دارند.